Priopćenje za javnost Ureda za odnos s javnošću Milana Bandića

Milan Bandić

Zgroženi smo tim činom koji je naviše uperen protiv našega kandidata gosp. Milana Bandića čiji plakati posebice na području grudske općine ne mogu ostati zalijepljeni niti puni sat vremena jer se organizirano uklanjaju i uništavaju.

Prema dojavama s terena to se posebice čini na cestovnoj relaciji Imotski – Grude gdje su primijećene osobe koje su obavljale taj vandalski čin. Premda su nam poznata imena onih koji čine te vandalske radnje, ovoga puta ih nećemo navoditi, a ako se ovo i dalje bude ponavljalo, u javnost ćemo izići s konkretnim imenima tih počinitelja. Trganje nečijih plakata nije samo vandalski čin već podliježe i prekršajnoj odgovornosti jer se radi o uništavanju tuđe imovine.

Drago Bandić, predsjednik Središnjeg izbornog stožera Milana Bandića u Mostaru u povodu ovoga vandalskog čina je kazao: „Oštro osuđujemo uklanjanje naših predizbornih plakata, te držimo kako iza svega ovoga stoji prljava kampanja pojedinih suparničkih kandidata koji na ovaj način dokazuju kako u ovoj predsjedničkoj kampanji vlada veoma niska razina demokracije i tolerancije. Za razliku od ostalih izbornih stožera i predsjedničkih kandidata, Izborni stožer Milana Bandića nikada nije vodio prljavu kampanju, niti je u bilo kakvom obliku napadao suparničke predsjedničke kandidate, pa neće ni ovaj put“.

 

Ured za odnos s javnošću