FOTO/VIDEO  NIKAD PRLJAVIJE Javio nam se kupač, kaže da nije baš kako su rekli iz Elektroprivrede

Zamućena Neretva
Čitatelj

Nakon što je portal hercegovina.info danas donio priču o onečišćenju Neretve u Raštanima, gdje je voda blatnjava i žuta, javio nam se čitatelj Mario Mandić, koji demantira ono što su nam izjavili iz Elektroprivrede, "da je zamućenje kratkotrajno te da se voda u nekoliko stotina metara izbistri". Sve je potkrijepio foto i video materijalom.

Sadržaj se učitava...

"Šaljem ovaj email vezano za trenutnu situaciju naše "prelijepe" Neretve. Kupam se već na njoj nekih 13 godina. Nikada u svojih 13 godina kupanja, Neretva nije ovako bila zagađena, žute boje i pjeni. Svake godine su dolazili ljudi koji su testirali vodu, u mjestu Raštani kod kršćanskog groblja i nekadašnjeg Armirača. Uvijek je voda bila čista za kupati se", ističe naš čitatelj.

Demantira Elektroprivredu.

"Kao što sam već pročitao na hercegovina.info trenutno se odvijaju radovi na brani. Želio bih napisati da je rukovoditeljica korporativnih komunikacija Elektroprivrede Marija Buntić, rekla za vaš portal da je zamućenje vode kratkotrajno, te se voda u nekoliko stotina metara izbistri i teče normalno. E pa to baš nije tako.

U ponedjeljak 27.7.2020. Neretva je čitav dan žute boje i pjeni. Jedino mjesto koje je bilo čisto,sad više nije.

Uništavaju naše blago, mladi nam odlaze

"Uništavaju nam jedinu Neretvu, naše blago u Mostaru. I onda se pitam gdje ovo sve vodi. Zašto mladi odlaze iz ove zemlje. E pa evo ima baš puno razloga toga. Jedino mjesto na Neretvi gdje bi došla masa mladih i kupala se, sada više neće, zbog nekakvih radova na brani i laži da se voda pročisti kroz neki stotinjak metra. Neretva je postala umjesto prozirne zelene boje, žuta i puna pjene", napisao je Mario Mandić u mailu upućenom našem portalu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.