NESTALI ZA 60 SEKUNDI Gdje je gradski Audi registriran u jeku pandemije

audi a6 ljubo Bešlić
Ilustracija

Nekoliko dana prije nego li će u Mostar doći koronavirus Gradska uprava Mostara registrirala je novi Audi A6, najskuplje vozilo koje je u zadnje vrijeme nabavljeno u BiH, i čija je vrijednost bez PDV-a 125 tisuća maraka.

Bio je to posve nezgodan trenutak za nabavku tako skupocjenih kola, za koja je Grad Mostar natječaj raspisao koncem listopada, pa je Audi netragom nestao. Nema ga ispred Gradske vijećnice, nitko nije viđen da ga vozi, te je izvjesno da je negdje sklonjen, dok epidemija prođe.

Gdje se nalazi novi Audi A6 kojeg je Grad Mostar kupio novcem iz proračuna i registrirao prije par tjedana? Je li grad razmatrao odluku da proda ili stornira kupovinu s obzirom na problematiku s virusom i potrebom da se novac usmjeri u borbu protiv virusa?“, upit je koji smo Gradskoj upravi Mostara poslali prije 12 dana. Odgovor – naravno - nismo dobili.

S tim u vezi molimo sve cijenjene čitatelje koji imaju podatke gdje je Audi 6 da nam se jave putem maila [email protected] ili telefona 063/022-660. Slijedi i prikladna nagrada.

audi a6 ljubo Bešlić

Grad Mostar A6-ticom protiv korone

Gradska uprava Mostara ovih dana je registrirala novi Audi A6, najskuplje vozilo koje je u zadnje vrijeme nabavljeno u BiH, i čija je vrijednost bez PDV-a 125 tisuća maraka, saznaje hercegovina info.…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.