MUJAN "Od jutros mi nije baš dobro, ali nimalo"

Aldin Mujan, odlazak, odlazak u inozemstvo
Facebook

Aktivist i odnedavno čelnik mostarske ispostave Naroda i pravde, Aldin Mujan, na svom profilu objavio je tužan status i fotografiju. Na istoj se nalazi njegov prijatelj kojeg ispratio na kolodvoru, budući da je krenuo na put za Njemačku. Mujan nije krio emocije.

"Od jutros mi nije baš dobro, ali nimalo. Imao sam sreću ili nesreću, ne znam, da ispratim kolegu, trbuhom za kruhom, u Njemačku. Bio sam ok, dok se nismo zagrlili i pozdravili, sjednem u auto i plakao sam kao malo dijete gledajući ga. Žao mi, ode kolega koji je sa mnom prošao cijelu BiH, Hrvatsku, Crnu Goru, vozeći auta. Meni je preteško, čitav život mu stade u tri kofera i pravac Njemačka, da zaradi brat. Svakako, sretno mu, ode za boljim nekim uvjetima", piše.

Aldin Mujan,odlazak,odlazak u inozemstvo

"Ispratio sam i svog brata i pomišljam. Kako je toj mojoj majci, kako je Harisovoj majci, ocu mu, gledaju sinove kako u miru bježe za nečim boljim, a ovdje da je sreće možemo imati sve. Ali ne. Stranački interesi se stavljaju ispred svih ostalih. Sram vas bilo sve koji možete zaustaviti, smanjiti ovo, a ne radite ništa po tom pitanju. Sramota mene vas Allaha mi", napisao je Mujan.