Hospitaliziran muškarac koji je stvarao probleme susjedima u Bafo naselju

bafo naselje, bafo naselje
Hercegovina.info

Muškarac koji već neko vrijeme terorizira svoje susjede u mostarskom Bafo naselju, jutros je hospitaliziran. Potvrdio je to danas za Hercegovina.info Elvedin Gadara iz Službe za stambene poslove Grada Mostara.

"Danas u 11 sati na teren su izašli djelatnici Centra za socijalni rad, Službe za stambene poslove Grada Mostara, vatrogasno vozilo, patrola policije, te Hitna pomoć mostarskog Doma zdravlja. Medicinska ekipa je nakon intervencije, muškarca koji je stvarao probleme, odvela u bolnicu te će on tamo do daljnjega i ostati. Vidjet ćemo kakvo će mišljenje imati liječnici. Za sada je problem riješen", kazao nam je Gadara.

Podsjetimo, Stanovnici jedne od zgrada u mostarskom Bafo naselju obratili su se jučer našem portalu. Rekli su nam kako već neko vrijeme muku muče s jednim od svojih susjeda koji je cijelu zgradu učinio nesnošljivom za življenje. Isti već neko vrijeme stambeni objekt zatrpava smećem zbog čega stanari ne mogu praktički doći do svog ulaza, a zbog navedenog se širi nesnosan smrad te se boje i zaraze.

Kažimo kako su protekli dana na navedenoj lokaciji morali intervenirati i vatrogasci koji su iz jednog stana izvlačili obitelj s djecom koja od gomile smeća nije mogla izaći iz stana.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.