FOTO  Matija Babić poručio kako će "oni" zabraniti krunice i uništiti Katoličku crkvu!

index.yu

 Matija Babić, vlasnik najčitanijeg hrvatskog news portala Index.hr-a, na Facebooku vrijeđao korisnicu, zaprijetio zabranom krunica i uništenjem Katoličke Crkve!


 -Liži krunice dok ti i njih ne zabranimo! Katoličkoj crkvi bliži se kraj!!! - tekst je poruke s kojom se soroševac Matija Babić u utorak u kasnim večernjim satima obratio anonimnoj korisnici Facebooka iz za sada nepoznatog razloga.

 Tekst odaje izrazitu sigurnost autora poruke u napisano, pa ostaje pitanje u suradnji s kojim osobama i grupacijama će Matija Babić zabraniti krunicu. Prije nekoliko godina Babić je priznao kako ga je financiralo Otvoreno društvo Georga Sorosa. Podsjetimo, George Soros je osoba koja je devedesetih vrlo često u medijima ponavljala kako će njegov "konačni cilj biti ostvaren kada na svijetu više ne bude niti jedne nacionalne države i religije", a nije se libio niti odriješiti "kesu" za financiranje skupina osoba ili pojedinaca koji će raditi na izrečenim ciljevima.

Babić i novinari portala Index.hr često glume javne dušebrižnike kritizirajući brojne osobe iz društvenog života Hrvatske zbog uglavnom izmišljenih skandala i upitnih afera, no imaju li na to pravo? Posljednji mentalni ispad vrlo bolesnog Matije Babića, njihovog šefa,  prokazuje ih kao licemjere i smutljivce, te otvara pitanje vjerodostojnosti portala, kojega slobodno možemo prozvati Sodomom i Gomorom hrvatskog medijskog prostora. Kada su desetogodišnjaci nosili hrvatske zastave sa krivim poretkom boja polja na grbu, prvenstveno iz čiste ljubavi prema Domovini, svi tzv. diplomirani zaštitnici ljudskih prava digli su se na noge i tražili njihovo kažnjavanje, tko će od tih istih osuditi ovaj, ni više, ni manje nego krajnje netolerantan i mržnjom prožet ispad koji graniči sa ponašanjem koje je vladalo među nacistima u prvoj polovici 20. stoljeća!?