FOTO  Foto Ekskluzivno: Index.hr napadnut i ismijan na račun urednika portala Matije Babića

Korisnici u tom periodu koju su otišli na portal index.hr mogli su vidjeti blog koje je mnoge začudio. Sadžaj bloga je sljedeći:

Zapitam se ponekad kada slušam sranja koja izlaze iz drljavih usta Matije Babića kako to da je on toliko eksponiran i tko njega uopće sluša, slijedi u njegovim idejama, i u biti tko je on?

Jeli on istinski borac za pravdu ?

Ja mislim da nije. I to je tako jednostavno zaključiti. Švrljajući internetom pronašao sam ukratko ovaj opis njegove biografije.

Matija Babić biografija

Rođen 2 veljače 1978. u Zagrebu

1998. Upisao politolologiju na fakultetu političkih nauka

1999. Pokrenuo dva svoja politička sajta vlast.net i izbori.net

2000. Zapošljava se kao content menadžer u Globalnetu

2002. Pokreće vlastiti internet portal index.hr

2004. Index.hr otkriva senzaciju - Severinin pornić

2005. Postaje glavni i odgovorni urednik dnevnih novina

Ako pogledamo njegovo obrazovanje možemo vidjeti da je on upisao nekakav faks ali ne piše da ga je završio. Ajde uzet ćemo si za pravo i reći da je on završio taj faks.

Automatski on ima diplomu i on je vrlo pametan čovjek. Međutim iskustvo nas uči da se treba pomučiti da se dođe do još nekih titula u životu a to su one dr. mr. i tako dalje... Jedan doktor znanosti kojega Matija ne voli i izruguje mu se je Ivo Sanader. Vjerovatno Sanadera boli kurac šta ovaj mlatimudan govori ali radi nas ostalih nebi bilo uredu da dopuštamo ovome masliđanu da tako priča o našem dičnom premijeru! Recimo ja sam demokrat po načinu razmišljanja ali i ne bježim od socjal-demokratskih načela. Međutim idioti koji rade na indexu i promoviraju "lijevu" stranu ili oporbu razbijaju ikakvu pomisao na suradnju s vrhunskim ljudima i njihovim pogledima na društvo koje nas okružuje.  Prije svega Milan Bandić, Zoran Zoki Milanović, Ljubo Jurčić, Antunovićka i ostali...

A zašto? Jednostavno zato što index konstantno nešto podmeće , nepravedan je i iznosi neistine a i nadasve glup je! To se vidi gotovo iz svih njihovih članaka.

index.yu

index.yu

www.hercegovina.info