LJETO NA M-17 Iz Ministarstva prometa se oglasili o informacijama koje kruže oko navodne promjene obustave prometa

LJETO NA M-17 Iz Ministarstva prometa se oglasili o informacijama koje kruže oko navodne promjene obustave prometa

Iz Federalnog ministarstva prometa i komunikacija potvrdili su kako nisu upoznati s promjenama oko obustave prometa na dionici Buna - Zvirovići.

Zaprimili smo brojne upite građana koji su zabrinuti oko obustave prometa na ovoj dionici magistralnce ceste M-17 do kojih su dolazile različite informacije. Prema njima iz jednog izvora su dobivali informacije da će obustava prometa vrijediti samo noću, a stanovnici Počitelja su negodovali na navedene dnevne obustave.

"Obavještavamo Vas da Federalno ministarstvo prometa i komunikacija nije upoznato ni s kakvim promjenama oko obustava prometa na gore i navedenoj dionici magistralne ceste", potvrdili su za hercegovina.info iz nadležnog Ministarstva.

Podsjetimo, zbog izvođenja radova na izgradnji pristupne ceste s M-17 na čvoru Počitelj koridora Vc kao i priključka iste na M-17, planirana je obustava prometa, koje je najavljena od ponedjeljka 23. 5. 2022. godine te će trajati do 16. 8. 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obustava prometa će biti periodična i to u vremenu od 9 do 12.15 sati, od 13.15 do 15 sati te od 17 do 19 sati što znači da će prometnica biti otvorena ostatak dana. Obustave nisu planirane nedjeljom i praznicima. Po završetku radova na navedenoj dionici, promet na M-17 će biti reguliran uz naizmjenično propuštanje vozila do završetka radova na izgradnji priključka na samoj M-17.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.