LJETO NA M-17 Iz Ministarstva prometa se oglasili o informacijama koje kruže oko navodne promjene obustave prometa

M17, obustava prometa, M17, magistralna cesta, salakovac, smrt

Iz Federalnog ministarstva prometa i komunikacija potvrdili su kako nisu upoznati s promjenama oko obustave prometa na dionici Buna - Zvirovići.

Zaprimili smo brojne upite građana koji su zabrinuti oko obustave prometa na ovoj dionici magistralnce ceste M-17 do kojih su dolazile različite informacije. Prema njima iz jednog izvora su dobivali informacije da će obustava prometa vrijediti samo noću, a stanovnici Počitelja su negodovali na navedene dnevne obustave.

"Obavještavamo Vas da Federalno ministarstvo prometa i komunikacija nije upoznato ni s kakvim promjenama oko obustava prometa na gore i navedenoj dionici magistralne ceste", potvrdili su za hercegovina.info iz nadležnog Ministarstva.

Podsjetimo, zbog izvođenja radova na izgradnji pristupne ceste s M-17 na čvoru Počitelj koridora Vc kao i priključka iste na M-17, planirana je obustava prometa, koje je najavljena od ponedjeljka 23. 5. 2022. godine te će trajati do 16. 8. 2022. godine.

Obustava prometa će biti periodična i to u vremenu od 9 do 12.15 sati, od 13.15 do 15 sati te od 17 do 19 sati što znači da će prometnica biti otvorena ostatak dana. Obustave nisu planirane nedjeljom i praznicima. Po završetku radova na navedenoj dionici, promet na M-17 će biti reguliran uz naizmjenično propuštanje vozila do završetka radova na izgradnji priključka na samoj M-17.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.