KAD 'KIKSAŠ' U ŠKOLI PA MAJKA OBJAVI OGLAS "Obećala sam mu naći bilo kakav poslić, neću plaćati kave i želje"

Zagreb,majka,roditelji,posao,dijete,tinejdžeri

Jedna majka iz Zagreba oduševila je korisnike Facebooka objavom u kojoj traži posao svom 14-godišnjem sinu koji je “kiksao s ovom školskom godinom”.

"Dragi susjedi, imam (možda) malo neobičnu potražnju… Naime, moj 14-godišnjak je ove školske godine kiksao sa školom generalno, plus doza puberteta i inatljivosti koja je dovela do toga da sam mu obećala naći bilo kakav poslić ili više njih za vrijeme dok je u Zagrebu jer u kući neće ležati bezveze, a ja neću financirati svakodnevne kavice i željice kao ‘nagradu‘ za loše ocjene, piše Jutarnji.

Stoga, ukoliko neko ima ideju ili ponudu, naravno uz blagoslov nas roditelja, dečko je sportaš, žilav, može povući, kako se veli, dostupan je do otprilike 15. srpnja i onda od 25. srpnja do početka nove školske godine.

Može šetati pse (to je radio više puta dok su vlasnici bili bolesni i slično), prati automobile, biti ispomoć na štandovima, prenositi stvari, mogao bi biti i pomoćni radnik (zanat i upisuje, zanima ga alat i zna ponešto), dobro se snalazio na izletima i na šanku kao ispomoć…

Rekla bih da je vrlo socijalna i otvorena mlada osoba s puno energije. Zanima ga sve vezano za sport i animaciju manje djece (bavi se ozbiljnije sportom te ima mlađu djecu stalno oko sebe za koju ima neopisivo mnogo volje i osmijeha).

Hvala unaprijed na svakoj ideji, pomozite mami koja se sad želi njemu malo inatiti", objavila je Zagrepčanka.