FOTO/VIDEO  Jako olujno nevrijeme sinoć pogodilo Mostar, u dijelovima grada nestajalo struje

Nevrijeme Mostar

Jako olujno nevrijeme sinoć je zahvatilo Mostar.

Snažna kiša praćena grmljavinom i vjetrom dovela je do nestanka električne energije u pojedinim dijelovima grada, a ulice su bile pod vodom.

Čitatelji su nam se javili i iz Čitluka gdje je nevrijeme nanijelo dijelove stabala na ulicu.

Nevrijeme Mostar

Oluja se smirila malo iza ponoći, a mostarski vatrogasci imali su pune ruke posla.

Kako je priopćeno iz Operativnog centra civilne zaštite HNŽ, vatrogasci su, od 00:35 do 01:00 sati, uklanjanjali stabla s ceste u Titovoj ulici.

U vremenskom razdoblju od 00:35 do 02:05 sati trajala je akcija ukljanjanja stabla s ceste u ulici Kralja Tvrtka, a od 00:27 do 02:05 sati, uklanjanje stabla s parkinga na Bijelom Brijegu.

Na putu za Čitluk, kod groblja Masline vatrogasci su pilali grane od 02:57 do 03:15 sati.

Jutros su vatrogasci iz PVP Mostar objavili fotografije srušenih stabala koja su oštetila nekoliko vozila.



Slična situacija bila je i u Čapljini, pa su tako čapljinski vatrogasci jutros uklanjali stabala s prometnice kod nogometnog igrališta GOŠK u Gabeli, u vremenskom razdoblju od 07:40 do 08:55 sati.

Sinoć od 00:07 do 01:15 sati trajala je akcija uklanjanja stabla s puta M-17 u Počitelju, a od 01:20 do 01:50 sati čistili su šahtove u ul. M. Bobana, zbog velikih količina vode na kolniku.

Prognoza vremena

Danas će u našoj zemlji preovladavati pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima. Poslijepodne i tijekom noći padaline se uglavnom očekuju na podučju Hercegovine. Temperatura zraka u Bosni bit će od 2 do 8 °C, a u Hercegovini od 10 do 16 °C.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.