IZLETIO SE Otac Lane Pudar malim slovima napisao ime Nevenka Hercega, pa onda molio za susret

IZLETIO SE Otac Lane Pudar malim slovima napisao ime Nevenka Hercega, pa onda molio za susret

Prije 10-ak dana Velibor Pudar, otac zlatne Lane na svom Facebook profilu obrušio se žestoko na premijera HNŽ-a Nevenka Hercega izrevoltiran čestitkama i obećanjima rekavši da su županijske vlasti zaobilazile Lanu Pudar kad su tražili pomoć i da nemaju sad što tražiti oko nje. No, u međuvremenu se dogodio obrat i kako kaže premijer Herceg, tata Pudar je tražio prijem kod njega i na tom sijelu su izgladili nedavni nesporazum.

Ispostavilo se, a "istražili" su to režimski mediji u uredu Nevenka Hercega, da je uplata na račun Pudarevih od strane Vlade HNŽ ipak bilo. 

Iz  Vlade danas priopćili da su se Pudar i sada velikim slovom Herceg složili kako ukupan zajednički fokus svih bosanskohercegovačkih poklonika vrhunskoga sporta, tako i cjelokupne javnosti, treba biti usmjeren pružanju nepodijeljene potpore i poticaja vrhunskim športskim pojedincima i kolektivima koji naš grad, županiju i zemlju svijetu predstavljaju u najboljemu mogućem svijetlu, pozitivnim pričama koje odlikuju trud, odricanja i uspjeh.

Pudar je zahvalio predsjedniku Hercegu na ukupnoj, višestrukoj i financijskoj i moralnoj potpori koju Lani pruža Vlada HNŽ-a, uvjerljivo najsnažniji financijski pokrovitelj mostarskoga športa. Zajednički su iskazali uvjerenje u to kako od Lane možemo očekivati samo nove serije sjajnih rezultata koji će žitelje ovoga podneblja spajati u zajedničkoj želji za što boljim postignućima i plasmanima naših športskih veleposlanika.

''Zahvaljujući Lani i njoj sličnima iz niza grana individualnoga i timskoga športa, naš grad, HNŽ i cijela zemlja postaju međunarodno prepoznati u svjetlu koje je sve manje prožeto negativnostima, a sve više pričama pozitivnosti i uspjeha na koje se svatko treba ugledati. Lani od srca želim svako dobro i nove medalje koje će zasluženo ovjenčati njezinu mladu a već tako uspješnu karijeru'', kazao je Herceg.