Čestitka Nevenka Hercega izrevoltirala oca Lane Pudar "Nisam mislio, ali moram...

lana pudar,Nevenko Herceg

Na naslikavanje političara bez konkretnih poteza i dijela, na hvaljenje također neutemeljeno, na čestitke u kojima se tvrdi da podrška koje nikad nije ni bilo ima kontinuitet narod više nije spreman šutjeti. Nije spreman šutjeti ni otac zlatne ribice iz Mostara, nakon što joj je čestitao županijski premijer, navevši da zlatna djevojka ima potporu kao i do sada. 

Facebook status Laninog oca prenosimo u cijelosti i bez intervencija: 

Nisam mislio ali moram

"Na tomu putu, u meni osobno i u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije, kao i do sad, imat ćete prijatelja i partnera, koji će sukladno mogućnostima, poduprijeti Vaše športske napore'', zaključio je Herceg."

Ovo su riječi nevenka hercega (nije pravopisna greška), koji je odbio nagraditi Lanu za bronzanu medalju sa svjetskog seniorskog prvenstva iz Abu Dhabia uz obrazloženje "da nismo nagradili ni neke "naše" pa što bi Lanu". Da Lana je "dijete sa druge planete" i slučajno živi u HNK/HNŽ. nevenko herceg i rašid hadžović su odbili svaku molbu KVS "Orka" za pomoć u realizaciji priprema za OI, za Evropsko juniorsko prvenstvo, za Svjetski kup, za Svjetsko seniorsko prvenstvo u Abu Dhabiu...u principu za sve ove godine KVS "Orka" za Lanine pripreme i takmičenja je dobila 0 KM a za to vrijeme su imali na raspolaganju oko 2,5 mil KM!!! Jesu nagradili Lanu sa po 5 000 KM za Olimpijsku normu i juniorske evropske medalje u 2021. godini. I to je to ali je bitno da finansiraju svaki seoski malonogometni turnir i sve turnire u raznim sportovima ali je pitanje zašto, sami razmislite. I danas se i nevenko i rašid obraćaju novinarima sa čestitkama za Lanu. Zašto? Vjerovatno zato što je izborna godina. Molim vas nemojte joj vi više čestitati jer vam Lana ne znači ništa, nemate koristi od nje, zaključio je otac.

lana pudar,Nevenko Herceg

Prethodno je svim medijima čestitku poslao premijer: 

„Draga Lana,

Iznimna mi je čast i zadovoljstvo, osobno i u ime Vlade Hercegovačko – neretvanske županije, čestitati svim članovima Kluba vodenih sportova „Orka“ Mostar na osvajanju niza značajnih uspjeha, ali i Tebi osobno na osvajanju zlatne medalje na Europskom prvenstvu u plivanju održanom u Rimu.

Tvoji uspjesi su samo potvrda kvalitetnoga timskog rada prožetoga nemjerljivom ustrajnosti i hrabrosti, ali i neizmjernoj ljubavi prema športu.

Na tronu si Europe i istinski si veleposlanik dobre volje i promotor Mostara, Hercegovačko-neretvanske županije pa i cijele BiH. Hvala Ti na tomu!

Moja je želja da Vaši uspjesi budu poticaj svim mladima i da se u vremenu pred nama ponovno radujemo brojnim postignućima naših športaša na domaćim, europskim i svjetskim natjecanjima.

Na tomu putu, u meni osobno i u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije, kao i do sad, imat ćete prijatelja i partnera, koji će sukladno mogućnostima, poduprijeti Vaše športske napore.“

Čini se da je upravo zadnja rečenica naživcirala Laninog oca, budući da je osobno osjetio koliko ga je Vlada HNŽ-a uistinu pomagala. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.