Mladež HDZ 1990: Mladež HDZ BIH ide stopama seniora

Mi iz Mladeži HDZ 1990  poručujemo  kolegama u Mladeži HDZ BiH da Martin Raguž  istinski predstavnik hrvatskog naroda koji je bio u funkciji zaštiti hrvatskih interesa kako u ratu, tako u poraću i sada.

Podsjećamo i na njegovo presudno NE travanjskom paketu ustavnih promjena kad je prijetila opasnost da s hrvatskim narodom žongliraju drugi i da nestane kao politički narod, a na što je  predsjednik HDZ BiH već bio pristao i potpisao predaju. Zahvaljujući samo Martinu Ragužu i istinskim hrvatskim zastupnicima to je spriječeno i otvorena je mogućnost da se Hrvati izbore za svoju slobodu i ravnopravan status.

Mladež HDZ BiH bi trebala znati da je Martin Raguž  kandidat Hrvatske koalicije više hrvatskih političkih stranaka i da je jedini istinski hrvatski kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH koji u ovom trenutku ima dvotrećinsku potporu hrvatskih birača, koja se svakim danom povećava.

Vrijeme j da i u HDZ Bih progledaju da jedino Martin Raguž može pobijediti nelegitimnog člana Predsjedništva Željka Komšića.

Iako zaslijepljeni propagandnom svojih starijih kolega u HDZ BiH, mladež HDZ BiH bi ipak trebala pokazati malo više poštovanja za političke konkurente, a ne valjati se u blatu vlastitih laži i uvreda.

Naime, ako je netko stavio svoje djelovanje u „funkciju antihrvatske“ politike to je upravo vodstvo HDZ BiH kojoj pripada Mladež HDZ BiH.

Dokaza za to ima puno i Mladež HDZ BiH bi trebala čitati i učiti i iz drugih izvora, osim iz stranačkih biltena i na Političkoj akademiji svoje stranke. Tada bi puno više znali i o svojoj stranci, političkoj konkurenciji i znala bi da ni u politici nisu dopuštena sva sredstva za ostvarivanje ciljeva.