Martin Raguž nije na prodaju, a svojoj marioneti dopusti da govori

Martin Raguž nije na prodaju, a svojoj marioneti dopusti da govori

Poštovani Dragane Čoviću, Martin Raguž nije na prodaju. To vam je već pokazao 2006. prilikom travanjskih ustavnih promjena kada ste mu prijetili i fizički ga izbacili iz stranke zbog neposluha prema vama, a njegove odgovornosti prema hrvatskom narodu.
Poštovani Dragane Čoviću, postoje neke stvari koje nisu na prodaju. Lojalnost, integritet, odgovornost i moralnost nikada nećete moći kupiti, jer te stvari nisu na prodaju. Ova ponuda je i dokaz koje stvari u vašoj politici nedostaju. Uvidjeli smo i kako sami dižete vrijednost Martinu Ragužu, nudeći mu prvo mjesto veleposlanika, a sada i ministra u Vijeću ministara. Upitajte se prvo hoćete li biti u mogućnosti to bilo kome nuditi jer je to volja građana ove države, a koju vi izgleda poistovjećujete sa svojom postavljajući se kao monarh.


Poštovani Dragane Čoviću, ako imaš imalo odgovornosti prema hrvatskom narodu, dopusti svojoj marioneti Borjani javno sučeljavanje s Martinom Ragužem pa neka javnost sama odluči koji kandidat treba odustati da bi se skinula Lagumdžijina marioneta Željko Komšić. Zabranili ste joj, a i Mladeži HDZ BiH dolazak na javnu debatu u organizaciji zaklade Konrad Adenauer, samo da bi izbjegla sučeljavanje s Martinom Ragužem.
A dok ti pokušavaš ukaljati lik Martina Raguža, Lagumdžija zadovoljno trlja ruke i ne dopušta svojoj marioneti govoriti, iako bi možda jadan htio. Zlatko Lagumdžija i njegov multietnički SDP time navijaju za tebe jer vide kako pokušavaš srušiti jedinu osobu koja može poraziti Hrvata Željka Komšića.