Martin Raguž na javnoj tribini u Širokom Brijegu uručio 226 iskaznica HDZ 1990 novim članovima

izbori 2010, HDZ 1990, Martin Raguž
Naglasio je da će biti istinski hrvatski predstavnik i ne zanimaju ga nikakvi pozivi od nekih za povlačenje kao ni nuđenje nekih drugih pozicija u vlasti. Govoreći o značaju dijaloga nasuprot konfrontacije pozvao je kandidate za članove predsjedništva na sučeljavanje i naglasio: "Pozivam Zlatka Lagumdžija i Dragana Čovića da puste Brojanu Krišto i Željka Komšića, svojim lutkama na koncu, da konačno progovore."

U ime domaćina Općinskog odbora HDZ 1990 Široki brijeg okupljenim članovima simpatizerima i gostima obratio se Božo Zovko. On je kazao da HDZ 1990 nakon izvjesne krize je svaki dan jači, okuplja sve veći broj članova i simpatizera i ima sigurnu budućnost. Zovko je uvjeren je da će  HDZ 19900 na predstojećim općim izborima ostvariti vrlo dobra rezultat. U ime Županijskog odbora HDZ 1990 Županije zapadnohercegovačke govorio je Ivica Gašpar. On je podsjetio na rezultate vladanja koalicijske vlade u ovoj županiji, koji su u ovim kriznim vremenima zbilja impresivni, od znatnog povećanja plaća za nastavnike, profesore, policajce i druge korisnike proračuna, do izgradnje školskih objekata, cesta itd.

Damir Ljubić, dopredsjednik HDZ 1990, govorio je o projektima koje je kao ministar poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva potpomogao u ovoj županiji te sredstvima od poticaja koji su plasirani u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, a koji su višestruko povećani.

Na kraju skupa Martin Raguž je uručio 226 iskaznica HDZ 1990 novim članovima od kojih je preko 80 posto mladih.