Lj. Lovrić: Najoštrije osuđujem uništavanje stupova koju čine Čolakovi i Zubakovi sljedbenici

Ljiljana Lovrić, Ljiljana Lovrić
Na taj način zgražavaju lokalno stanovništvo i sve one kojima je čist i lijep Tomislavgrad prirastao srcu. Posebno nas to žalosti zbog činjenice što je u Tomislavgradu u zadnje vrijeme sazrela hvale vrijedna građanska inicijativa udruge "Dobri ljudi" u kojoj građani samoinicijativno, kao svijetao i jedinstven primjer svima u BiH, uređuju svoj grad. Ispričavamo se svim cijenjenim članovima te udruge zbog ovakvog ponašanja naših nekadašnjih stranačkih kolega.

Naglašavamo, iza toga ne stoji HSS-NHI nego oni koji tu stranku na silu i mimo postojećih zakona nastoje uništiti do kraja. Prema postojećem izbornom zakonu svaka stranka je dužna očistiti sav izborni materijal za sobom. Ja kao predsjednica HSS-NHI,  o ovim događajima izvijestiti ću Središnje izborno povjerenstvo te zatražiti da troškove uklanjanja tih natpisa adresiraju na adresu Ante Čolaka budući da stranka s tom praksom nema nikakve veze.

HSS-NHI kako do sada, tako i ubuduće oglašavati će se samo, na zato, predviđenim površinama u skladu sa pravilnicima o oglašavanju koje lokalne i državne vlasti propisuju-priopćila je predsjednica HSS-NHI mr.sc. Ljiljana Lovrić.