HSP BIH o obilježavanju vojno-redarstvene akcije "Oluja"

Tako će izaslanstvo HSP-a BiH na čelu s dopredsjednikom Ivanom Pavlovićem, predsjednikom Glavnog stana Petrom Milićem i ministrom za pitanja branitelja ZHŽ-a Viktorom Kvesićem, danas posjetiti tvrđavu Knin, a nakon toga će Petar Milić u prostorijama Veleučilišta Marka Marulića u Kninu predstaviti svoju petu knjigu pjesama pod nazivom "Otajstva slobode".

Ultramaratonac Aco Golo će u srijedu, 4. kolovoza, a u organizaciji Hrvatske koalicije HDZ 1990 – HSP BiH, započeti maraton od Mostara do Knina u čast Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, odnosno 15. godišnjice akcije Oluja. Polazak je planiran za 9 sati s Trga hrvatskih velikana, a dolazak na kninsku tvrđavu očekuje se 5. kolovoza.

Politička akademija dr. Ante Starčević u petak, 6. kolovza, održat će okrugli stol na temu: "Oslobodilačka operacija Oluja – 15 godina poslije"  u Hotelu "Kupres" na Kupresu, s početkom u 9 sati i 30 minuta. Istog dana će malonogometna ekipa HSP-a BiH odigrati utakmicu protiv ekipe Novinara, stoji u priopćenju.
 
(Fena)