HDZBIH HBŽ: Martin u Livno, Martin iz Livna

Martin Raguž, HDZ 1990, Martin Raguž, Božo Ljubić, HDZ 1990, izbori 2010, Martin Raguž, HDZ 1990, Božo Ljubić, HDZ 1990, hsp, Martin Raguž, Martin Raguž, Vijeće ministara, HDZ 1990, izbori, Martin Raguž, šutnja, Martin Raguž, BIH, izbori, Sarajevo, Martin Raguž, HDZ 1990

... predsjedništva BiH Borjana Krišto nije smjela doći na sučeljavanje gospodinu (drugu) potrošenom skojevcu u izlizanom mantiliću još iz onog vremena .

Netko ipak zna tko je taj Martin Raguž i kako je u Livno došao kao cirkusant koji je umorne livnjake zabavljao petnaestak minuta pričom o ljubavi prema Livnu i Livnjacima .
Poručujemo da se Borjana Krišto nije bojala  sučeliti nigdje a kamoli u rodnom Livnu ! Ona je uistinu tog dana, sudjelovala na predizbornim skupovima čiji su datumi davno prije bili određeni.

A Borjana, ona je tu, s nama svaki dan i u svakoj prilici, ona je dite livanjske bure i ponosnih Livnjaka.Ugrađena je u sve kapitalne infrastrukture projekte, ona je na osmijesima  djece s posebnim potrebama, ona je radost u školskim dvorištima, ona je u pomoći  bolesnima i starima, među braniteljima i njihovim obiteljima, među stradalnicima Domovinskog rata, ona je dobra duša ovog kraja ona je naša i iz nas.
A Martin, Martin je slučajno svratio u Livno i upućeni kažu da ništa nije imao pametnije raditi u finišu predizborne kampanje osim što je prosuo nekoliko fraza u cilju bacanja prašine u oči livnjacima i poticanja još većeg hrvatskog jala.

Pitamo se mi Livnjaci: Što nam to Martin dobra donese i što to učini za Livno u protekle četiri godine vladavine HDZ 1990?

Pametni kažu: Ništa, osim da se  još jednom obistinila ona stara: Martin u Livno …Martin iz Livna ….  
ŽO HDZ BiH HBŽ