EKSKLUZIVNO  IDETE U ZAGREB? Možete odsjesti u Kings's Street apartmanima i stanovima Rade Bošnjaka i ekipe s Petog kata

Rade Bošnjak,apartmani,Zagreb,vijesti,Peti kat,afera peti kat

Ako vas put nanese u Zagreb, na adresi Ulica kralja Držislava 8 možete odsjesti u odličnim apartmanima nazvanim Kings's Street Apartments, a ako ste zabrinuti da se ne ugrozi hrvatski nacionalni interes, i tu ćete napraviti pravi potez, budući da će novac otići u džep Rade Bošnjaka, ili možda ortaka iz tvrtke s kojom je, kako tvrdi izvor iz Zavoda, gradio paralelni IZIS.

Rade Bošnjak,apartmani,Zagreb,vijesti,Peti kat,afera peti kat

Na spomenutoj adresi apartmane/nekretnine imaju sin ravnatelja ZZO-a Rade Bošnjaka i jedan od osnivača tvrtke Infoherc Ivo Bandić, koja je po izvoru iz ZZO-a gradila paralelni IZIS na petom katu Vitalisa, da bi nakon naših članaka promijenili adresu.   

Rade Bošnjak,apartmani,Zagreb,vijesti,Peti kat,afera peti kat

Po akcijskoj cijeni u apartmanima Rade Bošnjaka možete odsjesti za 127 maraka, ako rezervirate već danas. Zanimljivo je da se jedan od osnivača Infoherc grupe Ivo Bandić, i Bošnjakov sin uknjižuju na adresi Ulica kralja Držislava 8 u Zagrebu isti dan 5. prosinca 2019., a u isto vrijeme kada počinje i paralelni projekt Peti kat. Stanove izvjesno je plaćaju gotovinom, budući da u teretovnici nema navedenih kredita.

Rade Bošnjak,apartmani,Zagreb,vijesti,Peti kat,afera peti kat

Infoherc grupa ne odgovara na naš upit o tome jesu li gradili paralelni sustav za ravnatelja ZZO-a i kako to da imaju stan u istoj zgradi u Ulici kralja Držislava u Zagrebu gdje i Rade Bošnjak, kao ni zašto su promijenili adresu nakon naših članaka.  

Ni ZZO ne odgovara na upite o Petom katu i paralelnom sustavu, premda ima 3 osobe u uredu za odnose s javnošću, kao i po ugovoru angažiranog profesora Sveučilišta u Mostaru. 

Podsjetimo, izvor iz Zavoda nedavno je našem portalu potvrdio da je ravnatelj ZZO-a godinama gradio paralelni informacijski sustav o pacijentima, za koji je potom raspisao javni poziv. Sve je bilo spremno i namješteno za već pripremljeni sustav, kojem bi onda godinama nakon, bili plaćani i visoki troškovi održavanja. 

Podržite i DONIRAJTE našu rubriku ISTRAŽILI SMO

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.