UŽASNA TRAGEDIJA 39-godišnjak ubio oca i majku u garaži, pa se sam predao dan kasnije

UŽASNA TRAGEDIJA 39-godišnjak ubio oca i majku u garaži, pa se sam predao dan kasnije
Pixsell

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola je 6. srpnja 2022., nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 39-godišnjeg Puljanina zbog počinjena dva kaznena djela teškog ubojstva, objavio je Index DORH-ove navode..

"Okrivljenog 39-godišnjaka se tereti da je 13./14. siječnja 2022., u obiteljskoj kući u Puli, u nakani da iz koristoljublja liši života svoje roditelje, hicima iz pištolja nanio ocu jednu prostrijelnu ranu, a majci jednu ustrijelnu ranu te su oštećenici preminuli uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja.

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Puli-Pola je, na temelju prijedloga ovoga državnog odvjetništva, na sjednici od 11. srpnja 2022. okrivljeniku produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela", objavio je DORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sin ubio roditelje u garaži, tek drugi dan otišao u policiju

Podsjetimo, tijela muškarca i žene su pronađena 14. siječnja oko 16:15 u kući u Argonautskoj ulici 76 u Puli. Policija je utvrdila da je ubojstvo počinjeno dan ranije u garaži kuće iz vatrenog oružja.

Osumnjičeni za dvostruko ubojstvo tek se, dakle, drugi dan poslijepodne prijavio policiji, nakon čega su policijski službenici u kući u Argonautskoj ulici pronašli dva tijela, koja su navodno bila zamotana u najlonskim vrećama nakon što su upucani.

Kako pišu istarski portali, žrtve su Dario i Nada B., a počinitelj je njihov sin V. B. Glas Istre objavio je da je ubijeni Dario B. dugogodišnji radnik Uljanika, u kojemu je bio i rukovoditelj.