UŽASNA TRAGEDIJA 39-godišnjak ubio oca i majku u garaži, pa se sam predao dan kasnije

pula,ubojstvo,roditelji
Pixsell

Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola je 6. srpnja 2022., nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 39-godišnjeg Puljanina zbog počinjena dva kaznena djela teškog ubojstva, objavio je Index DORH-ove navode..

"Okrivljenog 39-godišnjaka se tereti da je 13./14. siječnja 2022., u obiteljskoj kući u Puli, u nakani da iz koristoljublja liši života svoje roditelje, hicima iz pištolja nanio ocu jednu prostrijelnu ranu, a majci jednu ustrijelnu ranu te su oštećenici preminuli uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja.

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Puli-Pola je, na temelju prijedloga ovoga državnog odvjetništva, na sjednici od 11. srpnja 2022. okrivljeniku produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela", objavio je DORH.

Sin ubio roditelje u garaži, tek drugi dan otišao u policiju

Podsjetimo, tijela muškarca i žene su pronađena 14. siječnja oko 16:15 u kući u Argonautskoj ulici 76 u Puli. Policija je utvrdila da je ubojstvo počinjeno dan ranije u garaži kuće iz vatrenog oružja.

Osumnjičeni za dvostruko ubojstvo tek se, dakle, drugi dan poslijepodne prijavio policiji, nakon čega su policijski službenici u kući u Argonautskoj ulici pronašli dva tijela, koja su navodno bila zamotana u najlonskim vrećama nakon što su upucani.

Kako pišu istarski portali, žrtve su Dario i Nada B., a počinitelj je njihov sin V. B. Glas Istre objavio je da je ubijeni Dario B. dugogodišnji radnik Uljanika, u kojemu je bio i rukovoditelj.