TRAGEDIJA UOČI UTAKMICE Preminuo vozač autobusa koji je prevozio nogometaše

vozač autobusa,odzak,bludne radnje
Ilustracija

U Biogradu je u 13:30 trebao biti odigran nogometni susret između Primorca i Sloge iz Mravinaca U-13, no gostujući igrači nisu stigli na utakmicu zbog tragedije.

Na putu prema Biogradu preminuo je vozač njihovog autobusa, javlja Dalmatinski portal.

Kako opisuju, kod odmorišta Pristeg autobus je iznenada počeo kočiti. Vozač autobusa, čini se, iznenada se počeo osjećati loše, što je primijetila i ekipa u autobusu. Uspio je skrenuti u zaustavnu traku i zaustaviti autobus.

Ljudi iz kluba su mu odmah priskočili u pomoć, pokušavajući ga reanimirati, no unatoč njihovim naporima, kao i naporima hitne, koja je na mjesto događaja stigla u roku od 15 minuta, nije mu bilo spasa. Vozač je preminuo.

"Sve nas je ovo strašno potreslo, do sada smo morali čekati mrtvozornika, da sve obavi. Da možemo krenuti. Sad se vraćamo kući", kazao je za Slobodnu Dalmaciju jedan od članova Sloge.

"Vidjeli smo da je vozač loše, ali srećom je uspio nekako smanjiti brzinu da skrenemo prema toj zaustavnoj traci, bilo je bitno da se brzina smanji. Mi koji smo bili blizu vozača smo priskočili i zakočili do kraja, ugasili motor autobusa", ispričao je.

No, u tom se zaustavljanju dogodio peh.

"Naslonili smo se na zaštitnu ogradu. Naš fizioterapeut je odmah krenuo s masiranjem, pružanjem umjetnog disanja, ali nismo mogli otvoriti vrata od autobusa radi te ograde.

Pokušali smo pokrenuti autobus, ali nije se moglo, autobus ni da se pomakne. Ostali smo u mjestu. Onda smo na kraju čovjeka izvukli kroz vozačev prozor. Kad je hitna došla, pokušali su ga na licu mjesta reanimirati, trudili se pola sata, ali ništa se nije moglo napraviti", ispričao je.