Thompson pakira kofere za Švicarsku

Thompson, Thompson, Thompson, Milan Bandić, Thompson, Zvonko Bušić, Thompson, Thompson, čavoglave, Thompson, Vukovar, koncert, Živko Budimir, Thompson, čavoglave, Thompson, dan pobjede, Thompson, Sarajevo, čavoglave, čavoglave, Thompson, proslava

− Thompson i njegov prateći band najnoviji incident drže za najobičniju medijsku spekulaciju − kaže njegov menadžer Zdravko Barišić, tvrdeći da ih takve nakane neće osujetiti u realizaciji davno preciziranoga koncertnog plana.

− Ni od koga nismo dobili nikakve službene ni formalne odluke o zabrani ulaska u Švicarsku, kao i održavanja najavljenoga koncerta. Samim tim smatramo da smo i dalje na udaru raznoraznih medijskih spekulacija. No, to nas neće odvratiti u našem naumu. U Švicarsku ipak idemo − kaže Barišić, navodeći da je cijeli Thompsonov tim doslovce šokiran ovakvim razvojem situacije.

Barišić je negirao tvrdnje švicarskih medija o otkazivanju subotnjega koncerta, navodeći kako pjevač i njegova pratnja ne mogu vjerovati da bi Švicarska, kao zemlja istinske demokracije, mogla donijeti takvu odluku.

− Thompson je čovjek bez prekršajnih ili kaznenih prijava i ne vidimo razloga da bi mu se uskraćivao ulazak u tu zemlju. Zna se vrlo dobro da se takve odluke donose kad su u pitanju osobe kriminalnog miljea, među koje ni Marko ni itko iz njegove pratnje ne spadaju – kaže Zdravko Barišić.

slobodna dalmacija/hercegovina.info