FOTO  Održan drugi Prstenov poslovni forum Zagreb 2018

prsten, UBH Prsten, Udruga Prsten
...o temi "Poduzetništvo u vremenu četvrte industrijske revolucije - novi izazovi za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu", a pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Republike Hrvatske mr. sc. Andreja Plenkovića.

„Budući da smo svjedoci revolucionarnih inovacija u poslovanju i golemih institucionalnih promjena koje mijenjaju društvo, njegov poredak ali i načine stvaranja i distribucije ekonomske vrijednosti, tema ovogodišnjeg foruma suvremena je, aktualna i višestruko zanimljiva", poručili su organizatori.

Cilj ovogodišnjeg Prstenova poslovnog foruma Zagreb 2018 prepoznati izazove koje digitalna transformacija ima na poslovanje poduzeća u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, a u svrhu prilagodbe nadolazećim promjenama na globalnom tržištu.

Na ovom forumu sudjelovao je rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić, uz njega o važnosti ovih promjena svoja razmišljanja i zaključke sa sudionicima foruma podijelili su mr. sc. Sanel Volarić, DSM Consulting i mr. sc. Ante Mandić, IN2. U sklopu foruma bit će održana i interaktivna panel rasprava na kojoj će sudjelovati dr. sc. Katarina Šiber Makar, predsjednica Uprave IN2, Dimitrije Trbović, predsjednik Uprave AutoZubak, Ivan Pandurević, izvršni direktor za razvoj, investicije i IT, Žito, Ivan Ivković, član Uprave KING ICT, prof. dr. sc. Slavko Krajcar, Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu dok će u ulozi moderatora biti prof. dr. sc. Darko Tipurić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

SUM.BA