U NOVU GODINU S PRSTENOM NA RUCI Sandra Perković zaručila se sa svojim dugogodišnjim dečkom Edisom

Sandra Perković
Instagram

Sandra Perković je radosnu vijest objavila prvoga dana Nove 2023.: ona i njen dugogodišnji partner Edis Elkasević zaručili su se, a otkrila je i kako će uzeti njegovo prezime.

"Zbogom 2022., dobrodošla 2023. Volim vas sve. Buduća gospođa Elkasević", napisala je uz fotografije na kojoj kojoj je u prvom planu zaručnički prsten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prije godinu dana Sandra je  na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem. Uz fotografiju je napisala emotivan tekst povodom njihove desete godišnjice veze:
"Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobjedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik!

Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne.

Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći.

Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno!

Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam deset godina zajedništva, ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke", poručila je Sandra Edisu.

Sandra Perković