U BRAKU SU 17 GODINA Jacques Houdek otkrio tajnu uspjeha i zašto ne nosi vjenčani prsten

Jacques Houdek i supruga
Instagram

Poznati hrvatski pjevač Jacques Houdek i njegova supruga Brigita u skladnom su braku od 2006. godine. Ubrzo nakon vjenčanja stigla im je kćer Sofija, a sedam godina kasnije i sin David. 

Popularni pjevač ne krije koliko mu znače supruga i djeca, a uoči svog 42. rođendana priželjkuje jedino dobro zdravlje, sebi i svojoj obitelji.

"Zdravlje i zdravlje i još 30 kila da skinem. U posljednje tri godine sam skinuo 30-tak i još 30 i ja prezadovoljan. Nemam nikakvu ideju da ću biti maneken. Ali mi je zdravlje na pameti, zdravlje djece, obitelji, prijatelja i to je sve što nam treba i mislim da smo svi naučili da je to što nam treba u životu", istaknuo je Jacques za IN Magazin.

Otkrio je i kako je tajna njegovog uspješnog braka - tolerancija.

"Ljudi uvijek kažu kompromis, a ja mrzim tu riječ. Mislim da je tolerancija ključnija. Ali tolerancija moje supruge. To što je ona takva to je tajna. Jasno mi je da nisam jednostavna biljka za biti sa mnom 24 sata dnevno, a i dobro je što sam često na putu pa se zaželimo jedno drugog", rekao Houdek. Odgovorio je i na "goruće pitanje" o tome zašto ne nosi vjenčani prsten.

"Ma malo me žulja, tih 30 kila koje sam spomenuo taman toliko sam manje imao na vjenčanju. Kad vidim tu snimku - ma vidi maloga . Ali vratit će se prsten!", poručio je.