NIJE ISTO ZA SVE Plenković ne mora u samoizolaciju, a fotograf koji je zabilježio ovu fotografiju mora

Đoković Plenković
Facebook

Novak Đoković pozitivan je na koronavirus. Nakon što je finale Adria Toura u Zadru otkazano zbog Dimitrova čiji je nalaz bio pozitivan, testiranju su se podvrgnuli svi tenisači. Koronavirus se potvrdio kod njih nekoliko, a između ostalih kod hrvatskog tenisača Borne Ćorića.

Organizator Adria Toura Novak Đoković testiranje je obavio u Beogradu i njegov nalaz je pozitivan.

Tijekom turnira tenisači su ostvarili brojne kontakte. Premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković testiran je na koronavirus i njegov prvi nalaz je negativan. No, pitanje je zašto Plenković nije kao mnogi drugi poslan u samoizolaciju, poput primjerice Marina Čilića.

Da pravila ne vrijede jednako za sve, istaknuo je na svom Facebook profilu i saborski zastupnik MOSTA-a Miro Bulj. Bulj se upitao kako to da Plenković koji je bio u direktnom kontaktu ne ide u samoizolaciju, a fotograf koji je zabilježio fotografiju Đokovića i Plenkovića ide.

Sadržaj se učitava...

"Plenković koji je u fizičkom kontaktu na fotografiji sa zaraženim Đokovićem ne mora u samoizolaciji. Ali zato fotograf mora u samoizolaciji jer je snimio zaraženog Đokovića u fizičkom kontaktu s Plenkovićem. Možete kako hoćete ali dokle hoćete nećete, napisao je Bulj."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.