Đoković pozitivan na koronavirus, žao mu je zbog Zadra "Sve smo radili čista srca"

Đoković pozitivan na koronavirus, žao mu je zbog Zadra "Sve smo radili čista srca"
EPA

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković, koji je prošlog tjedna boravio u Zadru na turniru Adria Tour, pozitivan je na koronavirus.

"Ne pokazuje nikakve simptome", stoji u priopćenju poslanom medijima. Zaražena je i njegova supruga Jelena, dok su im djeca bila negativna na testiranju.

"Sve što smo radili proteklog mjeseca, radili smo čistog srca i čistih namjera. Turnirom smo željeli poslati poruku ujedinjenosti i solidarnosti u regiji. Organizirali smo turnir u trenutku kad je virus počeo slabiti, vjerovajući da postoje uvjeti za održavanje turnira.

Nažalost, virus je i dalje prisutan i živimo u novoj stvarnosti na koju se trebamo još priviknuti. Nadam se da će se sve uskoro smiriti i da ćemo nastaviti sa životima kao i prije. Vrlo mi je žao svih koji su zaraženi i nadam se da nitko neće doživjeti komplikacije", rekao je Đoković.

Đoković je objavio kako će ostati u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponoviti testiranje za pet dana.

Srpski tenisač je poslije otkazivanja finala turnira u Zadru zbog činjenice da je Grigor Dimitrov zaražen novim koronavirusom, stigao u Beograd gdje je odmah testiran.