Marijana Batinić: Izletjela sam iz studija, nisam mogla kontrolirati situaciju

voditeljica, Hrvatska, Marijana Batinić, emisija

Uoči finala Života na vagi voditeljica Marijana Batinić progovorila je o tome koliko je traga na njoj ostavila ova sezona.

"Teške, potresne priče ostavile su trag na sve nas u produkciji. Kandidati koji su godinama pod tepih stavljali svoje probleme, zatomili traume i skrivali emocije te naposljetku javno progovorili o svemu što ih tišti osjećaju veliko olakšanje. Težak teret nosili su na svojim leđima i na dobrom su putu da ga se zauvijek riješe. Ipak, novu su stranicu tek okrenuli, prava ih borba tek sada čeka. E, da, mogla bih reći da je ovo najemotivnija sezona do sada jer su pojedinci sazidali možda i najveće bedeme oko sebe", rekla je za RTL.

Otkrila je i koji je za nju bio najupečatljiviji trenutak sezone.

"Pamtit ću zauvijek trenutak kad je Julija, koja je često banalizirala sve životne situacije, ponekad ih dovodeći do apsurda, konačno progovorila i otkrila svoje skrivene, najdublje emocije. Pred sobom više nisam vidjela Juliju, nego osmogodišnje dijete koje je ostalo bez majke i raslo bez zagrljaja. Izletjela sam iz studija, to nismo prikazali, ali profesionalno nisam više mogla kontrolirati situaciju", ispričala je.

Dodala je da su Alenovo i Marinovo ispadanje svi u produkciji teško podnijeli.

"Po ure torture, Ljubav je na selu, Survivor, to su emisije koje su obilježile moj život, ali Život na vagi mi je promijenio pogled na današnju televiziju koja se ipak uvelike razlikuje od one televizije s mojih početaka prije više od dvadeset godina. Vratio mi se početnički entuzijazam", dodala je.