INCIDENT U hrvatskom gradu gotovo cijeli razred odbio doći u školu

Prazna školska učionica
Ilustracija

Gotovo svi učenici iz razreda u ponedjeljak nisu došli na nastavu u jednoj osnovnoj školi u Puli zbog problematičnog ponašanja jednog učenika.

Nedolasku na nastavu prethodio je nemili događaj koji se odvio u četvrtak u razrednoj učionici, koji je, prema riječima ravnatelja škole, bio “kap koja je prelila čašu” te je slučaj prijavljen nadležnim institucijama, doznaje Glas Istre.

Učenik ozlijedio učiteljicu, otac joj se unosio u lice

Kako pišu, učenik tog razreda je ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu. Otac se navodno učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima te je slučaj prijavljen policiji.

Policija je potvrdila da je u četvrtak u prijepodnevnim satima, oko 11.30 sati, došlo do incidenta u školi, radi čega je protiv jednog roditelja podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Otac je, kako doznaje Glas Istre, u školi vikao na učiteljicu, no prema onome što je policija dosad utvrdila, nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.