Europski portali prepljavljeni naslovima: Hrvatska ujedinila Europu, hvala Hrvatska!

Troplet, poziv, referendum, U ime obitelji, referendum, U ime obitelji, brak, U ime obitelji, referendum, BIH, referendum, U ime obitelji, U ime obitelji, europa, Hrvatska, U ime obitelji, Željka Markić, U ime obitelji
Vjernici su ti koji su se ohrabrili boriti protiv okupacije zlih zakona kojima se želi uništiti Boga, i zahvaljujući Hrvatskoj oni su shvatili da se može. Referendum o braku nije bio referendum o demokraciji u Hrvata nego izravna borba dobra i zla koja se trenutno odvija u cijelome svijetu. Nakon referenduma o braku na kojem je hrvatski narod odlučio sam kako će im Ustav i brak izgledati, Hrvatsku je preplavio velik broj pohvala i zahvala od velikog broja europskih zemalja. Ono što najviše bode u oči je to da su 'primitivni' Hrvati motivirali demotivirani francuski narod, da po uzoru na hrvatsku snagu počnu prikupljati potpise za referendum o braku. Naime, Francuzima se ove godine preko noći raspala definicija braka, obrisani su roditelji iz službenih dokumenta, iako se francusko društvo opako protivilo tome. Iako je u 5. mjesecu milijun i pol ljudi prosvjedovalo na ulicama Pariza njihove vlasti ignorirale su svoje građane. Francuzi, nisu stigli reagirati, koliko brzo su se promjene odvijale.

Moramo napomenuti kako su se masovni prosvjedi protiv istospolnih brakova u Parizu održavali danima a kako su svjetski mediji tu vijest držali negdje tamo na margini. Iako brojka od milijun i pol prosvjednika protiv istospolnih brakova zaslužuje prvo mjesto u večernjem dnevniku, naši mediji su se i oko ovog pitanja potpuno 'solidalizirali' pa se ta vijest u našim medijima rijetko spominjala. Vjerojatno zato jer se u to vrijeme održavao sličan teror i nad hrvatskim društvom uvođenjem zdravstvenog odgoja u škole. Tako su Francuzi, eto, ostali bez braka i roditeljstva, potpuno obeshrabreni. Sve dok zube vladajućima nije pokazala jedna mala Hrvatska. Nakon što su Hrvati pobijedili na referendumu i zaštitili svoj brak i Francuzi su vidjeli da to nije nemoguće pa su izdali službeni dopis u kojem navode da zahvaljujući hrvatskom narodu kreću u prikupljanje potpisa za referendum.

Razlika u hrvatskom i francuskom društvu je ta što će potpise za referendum u Francuskoj skupljati i članovi LGBT udruga koje se također protive istospolnim brakovima i posvajanju djece. Da, postoje i normalni homoseksualci koji su svjesni svojih problema. No, Hrvatskoj ne zahvaljuju samo Francuzi, nego i Španjolci i Nijemci koji su svoje portale preplavili naslovima: Hvala Hrvatska!

Europa zahvaljuje 'primitivnim homofobima', ma nemoguće!

Je, je, ipak je moguće, demokratska Europa zahvaljuje maloj Hrvatskoj koja se s demokracijom upoznala tek prije dvadesetak godina. No, jesu li te zahvale povezane samo s demokracijom ili se tu krije ona jedna duhovna sfera u kojoj naši Hrvati uvijek pobjeđuju? Naime, Hrvatska je uspjehom na ovom referendumu uspjela povezati sve vjernike u Europi. Hrvatska je uspjela vratiti vjeru u ateističku Europu. Vjernici su ti koji su se ohrabrili boriti protiv okupacije zlih zakona kojima se želi uništiti Boga, i zahvaljujući Hrvatskoj oni su shvatili da se može. Referendum o braku nije bio referendum o demokraciji u Hrvata nego izravna borba dobra i zla koja se trenutno odvija u cijelome svijetu.

Pravi dokaz za to je nedavni prosvjed u Argentini u kojem su ljuti, razgolićeni aktivisti napali crkvu i vjernike, brutalno ih ponižavajući i to sve da bi se izborili za, ni manje ni više nego, ubojstvo živoga bića, abortus. Video koji je preplavio svjetske medije je zastrašujuć jer se podijela liberala i demokršćana svela na čistu borbu Boga i sotone. Toliko bijesa i brutale naspram molitve i vjere u Krista. Sve to moglo je dočekati i nas Hrvate i to vrlo brzo po uzoru na svjetsku politiku koja se provodi i po kojoj čovjek ne vrijedi ni pišljiva boba. Hrvatska je zemlja koja je tome stala na kraj i tako potaknula uspavane Europljane da se vrate svojoj vjeri, svome križu koji je i zaslužan što je Europa to, što danas je.

Tako je profesor Matko Marušić, nekadašnji dekan splitskog medicinskog fakulteta, nakon referenduma lijepo izjavio: "Hrvatska je ostala zadnja zemlja koja može spasiti svijet! Svi najveći su pali. I Španjolska i Brazil, a mala Hrvatska još jedina pruža otpor. Kad to kažem, onda mi se smiju, a ja im kažem samo se vi smijte, ne samo da se dobro zabavljam, nego sam i u pravu. Ako sotona ipak nekim čudom pobijedi, časno ćemo primiti poraz i otići u povijest kao narod koji je pružio najveći otpor nastarnosti". Sotona nikada neće pobijediti, a Hrvati svojom pobjedom ulaze u povijest kao narod koji je pobijedio zlo.

Dnevno.hr