Dan poslije – poraz liberalnog fašizma

hrvatska i eu zastava
...koja je bila ništa drugo nego velika Srbija, postavio je hrvatskim prosvjednicima zasjedu na Trgu bana Josipa Jelačića kada je šef zagrebačke policije, i brat od djeda od Vesne Pusić, velikosrpski sluga Grga Andjelinović, dao ubiti hrvatsku mladost koja je prosvjedovala protiv stvaranja Jugoslavije za račun Hrvatske. Nepunih 100 godina kasnije opet jedna neprincipijelna koalicija protiv hrvatskog naroda pokušala je Hrvatima postaviti zasjedu, ovaj puta 1000 puta opasniju od bilo kakve Jugoslavije, a to je uništenje obitelji krađom identiteta bračne zajednice između žene i muškarca. Obitelji su svojim pobjedničkim ZA na referendumu o braku izrekle jasno „No pasaran" liberalnom fašizmu!

U svom bijesu zbog poraza i moralne pobjede zagovaratelja braka kao zajednice između žene i muškarca je jedan portal na hrvatski stijeg stavio nacistički kukasti križ u crveno-bijelim kockastim formacijama, međutim, podsvjesno su se time legitimirali, kao da poručuju: „to smo mi, liberalni fašisti", a pri tome su zaboravili taj svoj kukasti križ obojati u dugine boje, sa žutim obrubom oko svastike Adolfa Hitlera kao što je crvena zvijezda petokraka na eks-jugoslavenskoj zastavi imala žutu obrub.

Poraz licemjera, (ne mislimo pri tome na glasače koji su bili PROTIV, nego na one medijske kurve i licemjerne vladajuće političare koji su sijali strah među ljude da glasanjem ZA uvode diskriminaciju), može se staviti pod naslov „A sada počinje tiskovna konferencija Predraga Raosa", ili drugim riječima - do sada ste lagali, hajdemo sada malo istinu govoriti: Europski sud za ljudska prava homoseksualne „brakove" ne drži ljudskim pravom, odnosno uskraćivanje homo-brakova nije kršenje ljudskih prava.

Hrvatska je šesta zemlja u Europi, a peta u Europskoj uniji, koja je brak između žene i muškarca zaštitila Ustavom, ali prva zemlja u kojoj je narod o tome odlučio, a ne parlament, i to je najveća vrijednost provedenog referenduma koji je učvrstio narodnu demokraciju pred nasrtajem licemjerne destrukcije.

Režimski mediji su u svom bijesu i svojoj pristranosti pokazali svoje pravo lice pirovog pobjednika, ali ujedno je to pokazatelj da su ipak nemoćni, jer koliko god vršili cenzuru nad istinom, istinu ne mogu zatrti pošto ona pronalazi svoj put na svjetlo dana i kroz najmanje pukotine, kao voda. Sva ta njihova etiketiranja neistomišljenika mogu zakvačiti mačku o rep.

Njihova nekultura odraz je njihove nemoći, i govori o njima sama za sebe. Referendum o braku je udarac svim nastojanjima da se od Hrvatske učini invalida i bedaka. Svijet sada na Hrvatsku gleda očima punog poštovanja, da ne kažemo strahopoštovanja, jer čak višegodišnja medijska propaganda nije urodila plodom.

A sada, poštovane dame i gospodo, počinje tiskovna konferencija Predraga Raosa, i drugi referendum o zaštiti hrvatskog Vukovara, jer potpisa ima više nego dovoljno.

Piše profesor Goran Jurišić, 02.12.2013.

tinolovka-news.com