Predstavljanje nove zbirke pjesama Ilije Smiljanića

ilija smiljanić
... ponedjeljak, 2. travnja 2018. godine, s početkom u 18 sati bit će održano predstavljanje nove zbirke pjesama Ilije Smiljanića pod naslovom "Zamka vremena".

Knjiga je podijeljena u sedam ciklusa: Priče o ljubavi Priče uz ognjište Priče o životu Zemljine priče Priče o ratu Priče o smrti Priče o mom narodu Uz autora o knjizi će govoriti prof. dr. sc. Boro Mioč s Agronomskog fakulteta u Zagrebu, doc. dr. Marko Tokić s Filozofskog fakulteta u Mostaru i dipl. ing. Tomislav Majić iz Tomislavgrada. Pjesničku večer će svojim nastupom uveličati članovi i članice pjevačkoga zbora Matice hrvatske, uz pratnju mješovitoga orkestra Matice hrvatske, sve pod ravnanjem profesorice Kristine Boras, navode organizatori.

Knjiga je tiskana u nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne i ogranka Matice hrvatske Tomislavgrad, piše Tomislavcity.com. Ilija Smiljanić rođen je 15. lipnja 1972. u Tomislavgradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Prvu zbirku pjesama „Miris grijeha" objavio je 1996. godine u nakladi Mozaik knjige u Zagrebu. Živi u Tomislavgradu. Ovo mu je druga knjiga.