Veliko zanimanje u Hercegovini: Zlatko Dalić danas u Mostaru promovira Rusiju naših snova

zlatko dalić, Hrvatska nogometna reprezentacija, izbornik hrvatske reprezentacije, zlatko dalić, Hrvatska, zlatko dalić, Josip Šimunić, zlatko dalić, Šuica, Hrvatska, slovačka, zlatko dalić
Promocija knjige Zlatka Dalića - "Rusija naših snova" (Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu) bit će upriličena u u Mostaru.

Ideja o organizaciji ove promocije potekla je od glavne tajnice Matice hrvatske Mostar Misijane Brkić-Milinković.

Željeli smo po svaku cijenu u sklopu ovogodišnjeg "Proljeća" organizirati promociju Rusije naših snova, ugostiti izbornika Dalića, i još jednom podsjetiti na najljepše ljeto u povijesti hrvatskoga sporta. Uz ovu promociju, još jednom ćemo se prisjetiti epskoga uspjeha Vatrenih i na izložbi slika Drage Sopte pod nazivom Ljeto vatreno, koju planiramo sredinom svibnja. Ne sumnjam da će dolazak Zlatka Dalića u Mostar izazvati veliku pozornost i da ćemo napuniti Kosaču, kaže Brkić-Milinković.

Uz Zlatka Dalića dolaze i - trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević, Anton Samovojska, Blaž Slišković, Mario Zorko, Josip Muselimović, a očekuje se i dolazak Roberta Prosinečkog.

Za navijačku atmosferu tijekom promocije, u Kosači i izvan nje (jer za sve one koji ne mognu ući vani će biti postavljeno veliko platno preko kojega će se moći vidjeti što se događa unutra) bit će zaduženi Zaprešić Boysi, uz čije smo se navijačke pjesme radovali cijeloga ljeta 2018: "Neopisivo", "Igraj moja Hrvatska", "Srce vatreno"...