POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA Mate Rimac kupio luksuzni stan u Splitu, poznato koliko ga je platio

Mate Rimac
Rimac automobili

Mate Rimac kupio je luksuzni stan u Splitu, a njegov prvi susjed je Zlatko Dalić, trener hrvatske nogometne reprezentacije.

Stan se nalazi u zgradi Bel Étage na Duilovu i ima 151,54 četvorna metra. Rimac ga je kupio u u travnju od jedne švicarske državljanke, a koštao ga je milijun i 75 tisuća eura.

Stanu pripadaju i dva parkirna mjesta, a Rimac, kao i ostali stanari luksuzne zgrade može uživati i u zajedničkoj teretani, bazenu, sauni, jacuzziju, stolovima za masažu i kozmetičkim uslugama.

U istoj zgradi 2020. godine upola manji stan kupio je i Rimčev sugrađanin iz Livna, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, piše Index.

Inače zgrada Bel Étage, udaljena samo pedesetak metara od mora, koju je počela graditi splitska građevinska tvrtka "Pulić i partneri", od same gradnje zamišljena je kao luksuzna oaza za bogatije stanovnike. Udaljena samo 50 metara od mora, sa 42 luksuzna stana.

Splitski Bel Etage jedna je od najluksuznijih stambenih zgrada u Hrvatskoj, a kako sve to izgleda pogledajte u nastavku.