Velika humanitarna akcija u Mostaru: Ana Rita nas još treba

ana rita puljić

...dobronamjernog čovjeka, skupila brojne nadimke od kojih je najsimpatičniji 'kovrdžava odvjetnica'. Njeni mišići sve su slabiji, ima sve manje snage ali njena hrabra majka kaže da jezik još dobro radi, pa se s bratom bori za tablet koji joj nažalost jedini pruža zabavu u kojoj može sudjelovati. Sve ostalo je preteško jer više nema snage ni u ručicama. Većina djece s njenom dijagnozom do četvrte godine završi na respiratoru, a to je ono čega se njeni roditelji najviše boje.
Ponekad se naša svjetlost ugasi da bi je ponovno rasplamsalo neko drugo biće. Ova preslatka djevojčica je svojim kovrdžama i radoznalim okicama ugrijala naša srca, vratila nas na tvorničke postavke i vratila nam vjeruju u nas same. Ona je osoba godine, obilježila je 2017-tu, obojila je dobrotom svih boja i uzrasta.
Bilo bi se sad lijepo zahvaliti svima koji su već sudjelovali u akcijama za Ana Ritu; bilo bi izvrsno da je borba gotova i da su skupljena sva sredstva za njeno liječenje. Ali, nažalost nisu.

Ana Rita nas još treba. Jesmo li iscrpili svoju dobrotu ili je još u nama ima?
Na platou Mepas Malla u nedjelju 8.10. od 17:00 bit će organizirana akcija za Ana Ritu. Mališani i njihovi roditelji imat će priliku družit se sa omiljenim crtanim likovima i uvijek dragim gostima Mašom i Medom te veselim klaunovima. Svi posjetitelji imat će priliku i uslikati se i stvoriti lijepe zajedničke uspomene uz BONK studio koji će fotografije izrađivati na licu mjesta, te zajedno napraviti dobro djelo. Svoj dom možete uljepšati i nekom od rukotvorina udruge Moje zlatne ruke ili se zasladiti ukusnim kolačićima, i tako dati svoj doprinos za ozdravljenje ove hrabre djevojčice jer svi prihodi od prodaje idu u humanitarne svrhe.

Osim toga sredstva za njeno liječenje moći ćete donirati i na tri lokacije( kod Mostarke, kod Projektanta i na Rondou) će se nalaziti volonteri s humanitarnim kutijama i balonima.

U slučaju lošeg vremena humanitarna akcija bit će organizirana na prvom katu Mepas Malla
Poslije ovog života ne ostane to što smo sakupili, nego ono što smo dali.