FOTO  Potpisan sporazum o suradnji između FPMOZ i HKK Brotnjo

FPMOZ, HKK Brotnjo

"Ovaj sporazum znači mnogo, pokazuje otvorenost našega fakulteta prema svim sportskim klubovima u Hercegovini, a klubovima istovremeno daje određenu perspektivu, gdje mogu koristiti resurse fakulteta, bilo da se radi o studentima ili asistentima i profesorima. Profesori i asistenti mogu ponuditi različite vrste testiranja koje klubovi mogu iskoristiti za unaprijeđenje svog drenažnog procesa, a profesori time dolaze do podataka realnog stanja istinskih sportaša koji su u ovoj regiji, kako bi ih mogli usporediti sa relevantnim sportašima u Hrvatskoj i šire", rekao je Marin Ćorluka, prodekan za nastavu FPMOZ.

"Mislim da je ovo velika stvar za nas kao košarkaški klub. Ovaj sporazum je novi početak košarkaškog kluba Brotnjo u neke ozbiljnije košarkaške priče", kazao je Franjo Vučić, član upravnog odbora.

Pomoćnik dekana dr. sc. Tomislav Volarić izjavio je kako mu je iznimno drago da je dio uprave fakulteta i poveznica sa HKK Brotnjo, " Kao bivši košarkaš toga kluba, nadam se uspješnoj suradnji tj. nimalo ne smunjam sa ovakvim direktorom Galićem".

HKK Brotnjo ove godine slavi 40 obljetnicu osnutka i ima ozbiljne planove da s novom Upravom kluba vrati klub na stare staze slave.

Za kraj su se iz HKK Brotnjo zahvalili Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti na tome što su prepoznali košarkaški klub Brotnjo i na podršci u novom početku rada kluba.

HERCEGOVINA.info