POTJERA NAKON KRAĐE U BUTIKU U MOSTARU: Privedene četiri osobe

19.09.2018

U utorak oko 11:20 sati Policijska uprava Mostar je obaviještena da su četiri...

...nepoznate osobe iz objekta ‘Extra sport', u blizini Bafo naselja, ukrali znatnu količinu odjeće i udaljili se sa lica mjesta vozilom Opel Astra.

Odmah su o svemu upoznate policijske patrole na terenu nakon čega je patrola policije Policijske postaje Mostar Sjever uočila pomenuto vozilo. Putem zvučnih i svjetlosnih signala, patrola policije je pokušala zaustaviti navedeno vozilo, međutim ono se nije zaustavilo već se velikom brzinom, uz preticanje kolone vozila, nastavilo kretati u smjeru mjesta Bijela i dalje prema Konjicu.

Tu su se izvršitelji ovog kaznenog djela zaustavili i pobjegli u šumu. Pripadnici Policijske uprave Konjic su izvršili blokadu navedenog području te su vrlo brzo pronašli i lišili slobode dvije osobe: K.S. (1996.) i A.B. (1994.) obje iz Sarajeva.

Kod jedne osobe je, tom prilikom, pronađen smotuljak zeljaste tvari koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Ubrzo nakon toga, pripadnici policije su pronašli i ostale dvije osobe, a radi se o R.E. (1988.) i S.N. (1996.), također iz Sarajeva.

Isti su lišeni slobode i predati policijskim službenicima PU Mostar na daljnjii rad. O svemu je upoznat tužitelj, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije./HMS/

Tagovi: Mostar krađa
loading...