FOTO  Posjet Borjane Krišto i Ljube Bešlića Los Rosalesu i Svetoj obitelji

sveta obitelj, Los Rosales Mostar, Ljubo Bešlić, Borjana Krišto
Tako je danas, kao i prethodnih godina, sa gradonačelnikom Grada Mostara Ljubom Bešlićem posjetila Centar za djecu s posebnim potrebama Los Rosales i Caritasovu ustanovu Sveta obitelj u Mostaru i tom se prigodom družila s njihovim štićenicima i uručila im prigodne poklone.

Predsjednica Krišto istaknula je kako ovim posjetima želi pokazati da osobe s posebnim potrebama nisu zaboravljene, ali i potaknuti i druge ljude dobre volje koji su u mogućnosti da im pomognu, ne samo u predblagdansko vrijeme. „Odgovornost je na svima nama i zaista moramo skrenuti pozornost na poteškoće s kojima se svakodnevno susreću djeca s posebnim potrebama. Važno je također skrbiti o svim kategorijama društva kojima je pomoć uistinu potrebna" kazala je Krišto nakon posjete Los Rosalesu i Svetoj obitelji.

Gradonačelnik Bešlić se zahvalio Predsjednici Krišto što svake godine učini plemenitu gestu i posjeti ove ustanove u Mostaru kojima je pomoć u svakom trenutku dobrodošla. Prigodno druženje Predsjednica Krišto i gradonačelnik Bešlić iskoristili su za razgovor s ravnateljicama ovih ustanova Jasnom Rebac i Krunoslavom Adžamić koje su joj se zahvalile na dolasku i kontinuiranoj podršci. Prilikom prigodnog druženja Predsjednica je također čestitala nadolazeće blagdane svim djelatnicima i štićenicima centra Los Rosales i ustanove Sveta obitelj.