ALEKSANDAR VUČIĆ STIŽE PRVOM LETOM Prva direktna avionska linija između Beograda i Mostara

Aleksandar Vučić
Hercegovina.info

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, Borjana Krišto, planira posjetiti Mostar 15. i 16. travnja u sklopu sudjelovanja na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva gdje će nazočiti svečanom otvaranju sajma kao i seriji bilateralnih sastanaka s visokim dužnosnicima.

Također, za sutra je najavljen i dolazak predsjednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića. Vučić će stići u Zračnu luku Mostar oko 16:30 sati, gdje će ga dočekati Predsjedateljica Krišto, čime će biti obilježeno uspostavljanje direktne avionske linije između Beograda i Mostara, ali i važan korak u jačanju suradnje između Bosne i Hercegovine i Srbije.

Nakon toga, oko 17:00 sati planiran je i sastanak koji bi se trebao održati u VIP salonu Zračne luke Mostar, na kojem će sudjelovati Predsjedateljica Krišto, dopredsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, Dragan Čović, te predsjednik Aleksandar Vučić.

Napomenimo da će 16. travnja biti otvoren 25. Mostarski sajam gospodarstva, na kojem se očekuje nazočnost visokih delegacija iz Srbije i Hrvatske, uključujući i predsjednike i premijere. Sajam će trajati do 20. travnja, a očekuje se sudjelovanje 800 izlagača iz 30 zemalja svijeta. Republika Hrvatska bit će zemlja partner ovogodišnjeg sajma, a premijer Andrej Plenković bi trebao otvoriti samu manifestaciju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.