Mostarski sajam: I. paviljon od petka postaje Božićni grad

Božić, sajam, Mostar, Mostar, Božić, Božić, Božić, humanitarne akcije i apeli, Frama, studentski zbor, sms, čestitka, Božić, NSU JP EPHZHB, Božić, humanitarne akcije i apeli
„Mostarski sajam uz pokroviteljstvo Grada Mostara želio je svim ljudima dobre volje otvoriti vrata Božićnog grada. Po prvi put na jednom mjestu, svakim radnim danom od 16 do 21 sat, a vikendom od 12 do 21 sat, na lokalitetu Slobodne zone Hercegovina u Rodoču, uz slobodan parking i ulaz, nudit će se sve što može uljepšati najljepši kršćanski blagdan Božić. Borovi, Božićni ukrasi, cvijeće, ukrasno bilje, čestitke, igračke, suveniri, umjetnine, umjetničke slike, knjige, papirna konfekcija, parfumerija, nakit i modni detalji, galanterija, mobiteli, prehrana, alkoholna i bezalkoholna pića, bit će samo dio bogate Božićne ponude", doznaje RDV od Dalfine Bošnjak, direktorice tvrtke Mostarski sajam.

Dani Božićne čarolije posebice će razveseliti najmlađe, za koje će na glavnoj pozornici paviljona u svih sedam dana biti organiziran bogat zabavno-revijalni program uz sudjelovanje dječjih zborova, vrtića, škola, malih manekena, plesnih skupina, a također će biti izvedene i predstave u organizaciji HNK Mostar.

Osim besplatnog parkinga i ulaza u Božićni grad, organizatori su se pobrinuli i za besplatnu vožnju iz Mostara (Rondo) do Rodoča turističkim vlakićem BUBI, koji će besplatno voziti svaki sat vremena radnim danima od 16 do 20 sati, vikendom od 12 do 20, te natrag.