FOTO  Mostar: "Plešimo za Našu djecu"– koncert koji će okupiti više stotina sudionika

koncert, Mostar, djeca rast
Koncert će biti održan 13. prosinca 2014. godine u sali USRC "Mithad Hujdur Hujka" u Sjevernom logoru, s početkom u 17.00 sati.

Obzirom na tešku financijsku situaciju, ova manifestacija će, uz odaziv dobrih ljudi, zasigurno mnogo pomoći realizaciji aktivnosti i projekata koje "Naša djeca" posvećuju svojim štićenicima - djeci s posebnim potrebama i bez roditeljskog staranja u čitavoj BiH. Cijelokupan prihod od prodaje karata, a koje se prodaju po cijeni od 5,00 KM bit će poklonjen "Našoj djeci". Karte su u prodaji već od danas (08. 12.), izložene na štandu ove organizacije na Lenjinovom šetalištu.

Bogat zabavno-umjetnički progam

Bogat zabavno-umjetnički program će dočekati sve posjetitelje koncerta. Ove godine smo proširili listu sudionika te nam je veliko zadovoljstvo što su ljudi, klubovi i ostale organizacije prepoznale dobrobit ove humanitarne akcije i pridružile sam se da uz zajedničke snage realiziramo koncert "Plešimo za Našu djecu", stoji u priopćenju.

Uz plesni studio "Flash" koji su domaćini koncerta, u programu će sudjelovati i gosti: vokalno-plesna grupa B-Stars, PS B-Dance, ŠPK Zrinjski, Mostarske Mažoretkinje, PS Mo Stars, PC ProDance, ŠPK Erigo te PK Let's Dance Nevesinje.

U programu će također sudjelovati i djeca iz Dječjeg doma, štićenici NVO "Naša djeca" koja će pokazati svoje talente te zajedno sa PS "Flash" izvesti zajedničku koreografiju.

Pored plesnih i glazbenih izvedbi, pripremili smo i nešto potpuno drukčije što do sada niste mogli vidjeti na ovakvim manifestacijama. Naime, svoj rad predstavit će i Karate klub "Student" te Košarkaški klub "Spars" koji su pripremili sebi svojstvene točke. Velika poslastica i iznenađenje za svu djecu bit će LoLa Klaunovi koji će uz Djeda Mraza podijeliti novogodišnje poklone štićenicima Dječijeg doma i NVO "Naša djeca".

Poziv građanima

Pozivamo građane Mostara i medijske kuće da se odazovu našem pozivu, da podrže ovu humanitarnu akciju i time doprinesu razvijanju svijesti društva o životu mostarske djece koja žive bez podrške roditelja. Oni nas trebaju - ZAPLEŠITE I VI S NAMA!