Mostar: Novi termin za prijave na edukacije za područja 2D skiciranja & 3D Modeliranja

Dizajnirajte sve što zamislite korištenjem CAD alata.

Sveučilište u Mostaru, Fakultet strojarstva računarstva i elektrotehnike organizira edukacije iz područja 2D skiciranja & 3D Modeliranja. Prijavite se na edukaciju i korištenjem CAD programa naučite modelirati sve što zamislite - od realnih 3D modela proizvoda i njihovih detaljnih crteža do specijalnih efekata i simulacija... Savladat ćete 2D skiciranje i 3D modeliranje. Naučit ćete kako nacrtati, dizajnirati i vizualizirati prostorne oblike, tj. dati im treću dimenziju i postaviti ih u virtualni prostor.

Kome su namijenjene edukacije?

Edukacije su namijenjene studentima tehničkih fakulteta, srednjoškolcima tehničkih škola, tehničarima, inženjerima, kao i zainteresiranim djelatnicima poduzeća iz metalnog i drugih sektora, odnosno svima koji žele ući u svijet 3D modeliranja i dizajna. Svi polaznici će dobiti plan i program edukacije.

Početak obuke: srijeda 13.3.2019. u 17h.

 

Program se sastoji iz tri zasebne edukacije:

· SolidWorks 3D Modeliranje osnovni nivo, 15 sati

· SolidWorks 3D Modeliranje napredni nivo, 20 sati

· AutoCAD 2D Ravninski prikaz, 15 sati

 

Edukacije će se održavati u prostorijama Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, (drugi kat, računalni kabinet 307 sa licenciranim SolidWorks paketima ), dva puta tjedno po tri školska sata u popodnevnim satima, a točni termini mogu biti i fleksibilni i stvar su dogovora s polaznicima. Predviđeno je to radnim danima od 17 do 20h, ali nije isključeno da se polaznici usuglase i za nastavu vikendom.

Cijena jedne edukacije je 500 KM bez PDV-a.

Poseban popust od 50% imaju studenti i srednjoškolci

Poseban popust od 25% imaju djelatnici poduzeća članovi Klaster metala i plastike.

Broj polaznika je ograničen i prijave su otvorene do 12.3.2019.

Dodatne informacije i prijave slati na mail: [email protected] i kontakt telefon: 036 337 004

Tagovi: Mostar edukacija
03.03.2019 u 21:25