Je li nestali Mostarac otputovao u Sarajevo?

28.09.2016

Tjedan dana nakon prijave nestanka 60-godišnjeg Dragana Pantića policija je otkrila da je on još isti dan bio kupio kartu i sjeo u autobus za Sarajevo.

Od tada se nije javljao obitelji, koja se još nada da je živ i zdrav. Prethodno je otišao u tvrtku u kojoj je radio u Ulici kneza Domagoja, javio se poslodavcu, razdužio ključeve i kazao kako taj dan neće dolaziti na posao. Pantić, koji je inače i brat policajca iz Mostara, posljednji put je viđen kod hotela Bristol u 6.15 sati. Kao što je vidljivo na slikama s nadzornih kamera, Pantić je bio odjeven u svijetlosmeđe hlače i crno-bijelu jaknu. Policija kao i obitelj intenzivno tragaju za njim i apeliraju na građane da ih obavijeste ako imaju bilo kakvu informaciju.

- Potraga za nestalim Pantićem još uvijek je u tijeku i, nažalost, za sada nemamo nikakvih informacija koje bi nas mogle dovesti do njega - kazali su u Operativnom centru MUP-a HNŽ-a. Kako su istaknuli, koliko znaju, brat njihovog kolege nije bio bolestan niti je imao nekih ozbiljnih problema te se nadaju da će se sve ipak dobro završiti.

Vecernji.ba


loading...