Dio sredstava od predstave 'Kako vrijeme brzo prolazi' uložiti će se u obnovu parka Zrinjevac

predstava, mostarski park zrinjevac, park Zrinjevac, Mostar, narodno pozorište beograd, Branko Đurić Đuro, gimnazija mostar

Predstavu u kojoj glume Branko Đurić, Dragana Mrkić, Saša Joksimović i Vasilija Kokotović, režirao je Marko Misirača.

Naime, dio prihoda od kupljenih karata će se uložiti u obnovu gradskog parka Zrinjevac. Tako će se od svake kupljene ulaznice odvojiti po pet KM kako bi se park opremio klupama, toboganima, klackalicama, ljuljačkama i ostalim pokretninama, dok će Agromediteranski fakultet Univerziteta "Džemal Bijedić" u Zrinjevcu zasaditi nove sadnice.

predstava,mostarski park zrinjevac,park Zrinjevac,Mostar,narodno pozorište beograd,Branko Đurić Đuro,gimnazija mostar

Zoran Šaković, organizator predstave je kazao kako je Gimnazija Mostar otkupila dio ulaznica za svoje učenike po jeftinijoj cijeni te da će taj cijeli iznos od karata biti utrošen na pokretnine parka.

 

"Učenici Gimnazije će imati priliku 10. rujna u 11 sati pogledati predstavu, prepoznali su važnost ovog projekta i otkupili ulaznice po jeftinijoj cijeni kako bi cijeli taj iznos proslijedili na uređenje Zrinjevca", kazao je Šaković dodajući kako se nada velikom odzivu građana.

"Mislim da će predstavu popratiti veliki broj Mostaraca. Prvenstveno jer će tim putem pomoći uređenju parka u koji idu i njihova djeca, a druga stvar je ta što je predstava jako dobra. Mostar po pitanju dobrih predstava zaostaje u odnosu na druge gradove, tako da je ovo dobra prilika da nakon dužeg razdoblja pogledamo predstavu koja će nas oduševiti", istaknuo je Šaković.

Riječ je predstavi koja je nagrađivana više puta, što na Festivalima u Srbiji, tako i šire.

Ulaznice sa sloganom "Kupi kartu, uljepšaj park" po cijeni od 10 KM se mogu već od danas kupiti na blagajni Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače.

Projekt su podržali Grad Mostar, Moj taxi, Agromeditranski fakultet, Hotel Bristol, Rafting na Neretvi Džajića Buk, RSG, RTM, Bljesak.info, Hercegovina.info, Dnevni list, podrumi Andrija, vina Nuić, restorani Tenis centar Milas, Maslina i Urban grill.