Međugorska Gospa spasila mi je noge od amputacije

03.03.2013

Šezdesetogodišnja žena u Italiji zaintrigirala je medije na Sardiniji svojim slučajem po kojem je navodno ustala iz kolica i prohodala unatoč tome što je upravo trebala na ...

... amputaciju noge zahvaćene gangrenom. A sve se događalo, kako javlja Mediterranews.org tijekom molitve pred kipom Gospe iz Međugorja.

Gospođa po imenu Anna iz mjesta San Nicolo Arcidano kod Oristana pala je u hotelu tijekom hodočašća u Međugorju u rujnu prošle godine, a zdravstvena situacija uskoro joj se zakomplicirala te se razvila gangrena. Završila je u kolicima i liječnici su savjetovali amputaciju noge.

Kako doznajemo od kolega novinara iz Oristana, tijekom vjerske manifestacije postavljanja kipa Gospe iz Međugorja na trgu u mjestu San Nicolo Arcidano, Anna je ustala iz kolica i prohodala, a liječnici su uskoro bili iznenađeni, jer su ustanovili da je postupno nestala gangrena.

Lokalni biskup Giovanni Dettori zatražio je medicinsku dokumentaciju o ovom slučaju, kako bi se ispitala vjerodostojnost priča. Mediji su međutim, o slučaju već izvijestili javnost.


loading...