Gospina poruka preko vidioca Ivana, 28.12.2012.

29.12.2012

Želio bi ukratko opisati susret večeras s Gospom sa riječima koje imam, jer opisati susret sa Gospom je vrlo teško jer je svaka riječ siromašna da bi opisala ljepotu ovog susreta.

Posebno je jako teško opisati ljubav majke. Dakle, želio bi vam reći riječima koje imam na najkraći i najjednostavniji način. I večeras Gospa je došla vrlo radosna i sretna. Pozdravila nas je sve svojim Majčinskim blagoslovom. Hvaljen Isus draga djeco moja. Tada je Gospa molila nad svima nama duže vremena rasirenih ruka, a posebno za sve prisutne bolesne. Zatim je Gospa rekla Draga djeco i danas vas pozivam na radost, pozivam vas iznova na radost. U isto vrijeme vas pozivam na odgovornost. Draga djeco sa odgovornošću primite moje poruke, i zivite moje poruke, zato što živjeći moje poruke želim vas dovesti do moga Sina. Svih ovih godina zajedno sam s vama imoj prst pokazuje na moga sina Isusa, zato sto vas sve želim predati njemu.

Zato sljedećih dana vas je zadatak postaviti sebi pitanje :" Što mogu učiniti da bi moje srce bilo bliže isusu? Šta moram napustiti , što moram odbiti da moje srce bilo bliže isusu?" "Draga djeco je molim za sve vas da vas odgovor bude: "Da želim biti blizu Isusu!" Hvala draga djeco zato sto se i danas odgovorili na moj poziv i rekli ste da. Tada sam preporučio sve vas, sve vaše potrebe, vaše nakane, vaše obitelji, a posebno bolesne. Tada je gospa nastavila moliti jedno vrijeme za svećenike i za zvanja u Crkvi. Gospa je zatim otišla u molitvi i u znaku križa i svjetla, s pozdravom: "Idite u miru, draga djeco moja". Hvala!

medjugorje-info.com


loading...