Jablaničanin prvi na listi među pet najboljih srednjoškolaca u BiH

04.04.2019

Nakon što je rukovodstvo Mreže vijeća učenika BiH prije nekoliko dana izabralo top 20 najboljih srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini i njihove postere postavili na svoju Facebook stranicu, dali su korisnicima ove društvene mreže da "lajkanjem" izaberu 5 najboljih.

Period lajk glasovanja trajao je do srijede u ponoć, a najviše osvojenih glasova imao je Jablaničanin Sejo Ivković, učenik Srednje škole Konjic.

- Zahvaljujem svima od srca koji su me podržali u natjecanju za titulu najboljeg srednjoškolca u BiH. Ušao sam u top 5 najboljih srednjoškolaca, a to ne bi bilo moguće bez podrške moje obitelji, prijatelja i sugrađana. Nakon ovoga, intervjui će presuditi tko će ponijeti laskavu titulu najboljeg srednjoškolca u BiH - kazao je Sejo Ivković.

Ostali srednjoškolci koji su se našli na listi top 5 srednjoškolaca u BiH su Radovan Bubić, Kenan Suljić, Milica Polić i Amina Kotlo.

- Zahvaljujemo svima koji su se kandidirali za najsrednjoškolca, veliko hvala i svima koji su došli do top 20, a sa ostalih pet srednjoškolaca u narednom periodu bit će odrađeni individualni intervjui kako bi na kraju izabrali najbolje - navode.

loading...