Obiteljima branitelja u Grudama isključili struju, iako plaćaju račune sedam godina

Grude, struja
Naime, nakon sedam godina isključena je struja u dvorištu zgrade, gdje je rasvjeta, zatim u podrumu i na stubištu u samoj zgradi.

Kako su za portal Grude.com rekli, u sedam godina s ovim problemom se nisu susreli, a da stvar bude gora, nema ni TV signala zbog isključenja električne energije. Razlog isključenja nije poznat.

- Uredno izmirujemo naše obveze koje su vezane za stanove, kada dođe račun platimo ga, i uistinu nikad do sada nije bilo problema. Nikakvi dodatni računi ni opomene nisu dolazile, stoga nije nam jasno što se dogodilo. Naime, vjerovali smo da sve račune za struju izvan samih stanova izmirujemo kroz električnu energiju stanova koju, kako smo istaknuli, plaćamo u potpunosti, a ako već nisu dolazile opomene ni dodatni računi i ako se ništa ranije nije dogodilo, onda je logično da smo sve obveze uredno izvršavali tako da nam ništa nije jasno. Jednostavno, samo smo ostali bez rasvjete, bez svjetla u podrumu i na stepeništu, a i glavni odašiljač je isključen pa nemamo ni televizijskog signala - govore za Grude.com ogorčeni stanari, članovi obitelji poginulih i nestalih branitelja koje smo susreli ispred zgrade.

Usput vam donosimo fotografiju zgrade u tami.

Grude.com