Mladić u Čapljini tvrdi da je ranjen dok je šetao

crna kronika, crna kronika, Policijski dužnosnici, obuka, crna kronika, Policijski dužnosnici, MUP ŽZH, javni natječaj, Natječaj, crna kronika, krađa, krađa navika, crna kronika, Rama, teška prometna nesreća, teža prometna nesreća, crna kronika, crna kronika, Čitluk, prometna nesreća, david majić, krađa, pu mostar, mup nhž, Mostar, dječak, pad, napad, crna kronika, crna kronika, MUP HB županije, prometna nezgoda, Tomislavgrad, MUP HBŽ, MUP HB županije, MUP Hercegbosanske županije, Hercegbosanska županija, MUP ŽZH, Široki Brijeg, MUP ŽZH, Široki Brijeg, MUP ŽZH, Ljubuški, ilegalni migranti

Što se tiče ranjavanja u Čapljini, tamo je Krešo Bubalo (1993.) policajcima ispričao kako je ga je netko upucao dok je šetao gradom, piše Dnevni list.

Naime, on se preksinoć krvav pojavio u čapljinskom Domu zdravlja s prostrijelnim ranama, a dežurni liječnik je o tome odmah obavijestio policiju. Budući da je Bubalo bio pogođen u rame i vrat, poslali su ga na liječenje u Mostar, a naknadno su policajci uspjeli od njega uzeti izjavu. Kada su ga pitali što se dogodilo, ovaj je mladić policajcima pričao kako je te večeri šetao gradom u blizini gradskih bazena u Čapljini kada je čuo pucanj i samo osjetio da je ranjen. Slijedeći njegovu priču, policajci su otišli na mjesto odakle se, kako on tvrdi, čuo pucanj, a nisu našli nikakve tragove koji bi upućivali da se tu nešto dogodilo.

O svemu su obavijestili i dežurnog županijskog tužitelja, a istraga o tome kako je mladić zaista ranjen i što se dogodilo još traje.

U Mostaru su, pak, policajci tijekom istog dana dva puta morali intervenirati zbog pljački po gradu, najprije nakon što je Ljuba Kolobara usred bijela dana, oko 13.20 sati prijavila da je opljačkana u ulici kod Starog prodajnog centra gdje su joj oteli torbu s dokumentima, a potom zbog večernjeg upada i pljačke u trgovini Namex u Ulici kraljice Katarine.
Za razbojstvo u Namexu policajci su doznali od zaposlenice Ozrenke Kajgo koja je oko 19.05 zvala policiju i rekla da su dvojica napadača izvela pljačku u ovoj trgovini kod Prve osnovne škole u Mostaru. Navodno su prijeteći pištoljima oteli oko dvije tisuće maraka plijena. Pojedini mediji spominju kako se ova poslovnica Namexa i ranije nalazila na meti razbojnika pa je radno vrijeme skraćeno do 21 sat, ali ni to očito nije pomoglo.