Ljubuški: Policija zaplijenila vozilo ukradeno u Njemačkoj?

08.11.2011

Policija Ministarstva unutarnjih polsova (MUP) Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) u ponedjeljak je privremeno oduzela vozilo njemačkih registarskih oznaka, za koje postoji sumnja da je ukradeno.

Temeljem operativnih saznanja da će na područje Ljubuškog biti dovezeno vozilo koje potječe iz teške krađe policijski službenici Policijske uprave (PU) Ljubuški jučer su pojačano nadzirali prometnice.

Oko 20:40 sati, na magistralnoj cesti M6, u mjestu Grabovo Vrilo, u prometu je zatečeno motorno vozilo marke Mercedes, HR registarskih oznaka, kojim je šlepano motorno vozilo marke SsangYong, tip Rexton, njemačkih registarskih oznaka, za koje postoje saznanja da potječe iz teške krađe.

Motornim vozilom marke Mercedes upravljao je 42-godišnji građanin s prebivalištem na području općine Ljubuški, a motornim vozilom marke SsangYong, tip Rexton, upravljao je 35-godišnji građanin s područja općine Ljubuški.

"Navedene osobe lišene su slobode i od njih ćemo uzeti iskaze o okolnostima posjedovanja navedenog vozila, a motorno vozilo marke SsangYong, tip Rexton, privremeno je oduzeto te vršimo provjeru njegova podrijetla", priopćuje MUP Županije Zapadnohercegovačke.


loading...